top of page
IMG_1915.jpg

Egrendogs

Mitt navn er Ina Egren, og jeg startet Egrendogs som en hobby. Til daglig jobber jeg med telekom og IT, og i tillegg er jeg oppdretter av Norsk Buhund under kennelnavnet Granskauen. Jeg trives godt med håndarbeid, og synes det var veldig moro å starte å lage utstyr til hundene mine. Siden jeg opplevde at produktene jeg lager er holdbare, og hundene liker dem veldig godt ønsket jeg å dele dette med flere. Jeg lager diverse snuseprodukter, hundeleker og utstillingsbånd, i tillegg til at jeg har designet flere strikkeoppskrifter.

Jeg er amatørfotograf, og tilbyr også å ta bilder av hunder utendørs i naturlige omgivelser. 

Sist, men ikke minst er jeg også en aktiv utøver i hundesport, og har startet prosessen med NKK Instruktørutdannelse Trinn 1. Jeg vil også tilby hundetrenertjenester også etter hvert. 

  • Facebook
  • TikTok
  • Instagram

Om meg

Mitt navn er Ina Egren, og jeg startet Egrendogs som en hobby siden jeg trives godt med diverse håndarbeid. Til daglig jobber jeg med telekom og IT, og i tillegg er jeg oppdretter av Norsk Buhund under kennelnavnet Granskauen. Mannen min og jeg bor i Høvåg sammen med hundene og kattene våre. Jeg trives godt med håndarbeid, og synes det var veldig moro å starte å lage utstyr til hundene mine. Siden jeg opplevde at produktene jeg lager er holdbare, og hundene liker dem veldig godt ønsket jeg å dele dette med flere. Jeg lager diverse snuseprodukter, hundeleker og utstillingsbånd, i tillegg til at jeg har designet flere strikkeoppskrifter.

Jeg er amatørfotograf, og tilbyr også å ta bilder av hunder utendørs i naturlige omgivelser. 

Sist, men ikke minst er jeg også en aktiv utøver i hundesport, og har startet prosessen med NKK Instruktørutdannelse Trinn 1. Jeg vil også tilby hundetrenertjenester også etter hvert. Jeg har ført den ene hunden min til Norsk Rallylydighet Champion og LPI tittel, og den andre har 1 napp i klasse 3 Rallylydighet. Vi er godt i gang med treningen mot å starte Agility offisielt. 

Jeg er aktiv på instagram under @egrendogs hvor jeg legger ut bilder, treningsvideoer, stevnevideoer og ellers fra livet som hundeeier, oppdretter og trener. 

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890 

bottom of page